lekker rustig aan
Blijf op de hoogte en volg Ruby
08 Oktober 2006 | Suriname, Paramaribo
Vandaag lekker met oma naar Torarica geweest. lekker gegeten en gedronken! En yvesje (zoon van Dennis) was mee dus daar heb ik heerlijk mee kunnen kroelen. Echt wat ik even nodig had (ja ja de heimwee slaat toe, dan is je stage plek ook niet geweldig dus.. ) Maar dit deed me goed. En tja ik ben in Suriname , mijn land dus kan moeilijk lang verdrietig blijven toch? heerlijk aan de waterkant een beetje zitten soft drinken (of sopi haha)en staren over de suriname rivier, heerlijk! Verder komen Elleke en Leentje vandaag thuis van hun tripje dus dat is ook gezellig , hoewel even het rijk voor mij alleen ook wel leuk was. Maar ja als dan de stroom uit valt en er loopt een kakkerlak mis ik ze toch wel weer behoorlijk (El die ze durft dood te maken en Leen om met me mee te gillen en op een stoel te staan haha) Vind het leuker als ze thuis zijn.. Morgen weer een nieuwe stage dga ben benieuwd.. Aboeng tot later
brassa ruby
brassa ruby
09 Oktober 2006 - 07:20
Noeni:
hoi rubster,
ik ben blij dat je een leuke dag hebt gehad!
zet hem op op je stage en die hindi taal moet toch meevallen, want je praat zo snel dat je zelf ook het een en ander aan letters inslikt!
brassa
Noeni -
09 Oktober 2006 - 07:21
Oom Nico:
Je staat bij mijn favorieten! Gemakkelijk om snel te lezen en na te slaan. Je moet wel ophouden met reclame maken voor Parbo, die betaalt namelijk niet mee aan mijn pensioen! Is er nog Trio Stout te koop in Suriname? Dat is er een van ons.
Groeten ook van Tante Sineke,
Oom Nico -
09 Oktober 2006 - 08:41
Ki:
Haha Kakkerlakken ja, vier tienen :-) ?? Wat fijn dat jullie in ieder geval een held in het midden hebben die ze opruimt (niet op staan he...) Heel leuk dat ik je zaterdag weer even gesproken heb, en komt echt wel goed met die stage, je wint die kindjes zo voor je!! en met je talenknobbel Heb je dat hindi natuurlijk ook zo onder de knie...! Nou Kul, hele fijne week, geniet ervan, dikke kus! -
09 Oktober 2006 - 09:07
Tante Carmen:
Rubbel,hou je taai hoor meid. Ik vind het zo fijn dat je een dagje met oma hebt doorgebracht en kan mij voorstellen hoe je hebt gekroelt met Yveje.Ik ken hem niet maar hoor zoveel over hem van oma.We hebben hier mooi weer gelukkig is de herfst nog niet echt begonnen.
Fijn dat je vriendinnen gauw terug zijn.Een dikke kus en stevige brassa tante Carmen
09 Oktober 2006 - 11:15
Oom Dick:
Lieve Ruby,
Luister geen nonsenserij. Ie jere. gewoon je stage afmaken. En vraag die koelies of ze geen nederlands spreken. Paultje is zaterdag even langs geweest. Heeft z'n fiets voor Cooky achtergelaten. Is nu in Spanje gaat daarna naar Cuba an vervolgens naar Venuzuela. Moet in beiden landen reportages schrijven over de politiek, ik dacht voor het Parool. Dan is het bijna kerst en dan komt hij naar Suriname. Coocy z'liefde is uit. Althans dat denk ik. Morgen, dinsdag gaan ze weer praten. De diploma uitreiking van Mallie was erg leuk. In een mega kerk in Leiden, waar je door resonantie niets van alle toespraken kon volgen. Maar dat boeide niet zo.Mal heeft haar Bachelor en volgend jaar wil ze haar masters halen. Okay Rubbel,hou je taai horie joe srefie.
Dikke brassa en bossie van oom Dick!! -
10 Oktober 2006 - 22:48
Dries:
Laat je niet kennen he!
Ruub is altijd positief, als als je het niet bent dan toch!! Doe je best. Ik ben trots op je. kus Driessie -
12 Oktober 2006 - 19:43
Tante Cea:
Lieve Ruby,
Door de verhuizing ben ik achterop geraakt, heb niet eens al jouw berichten gelezen.
Maar: wij denken wel aan je hoor.
Zo nu en dan wat heimwee, dat hoort erbij, is wel vervelend.
Jij redt het wel,
Later meer,