eerste twee dagen in bali
Blijf op de hoogte en volg Ruby
29 Juli 2011 | Indonesië, Kuta
Lieve pap en mam schrik niet..ik heb iets gedaan wat ik dacht nooit (meer) te gaan doen en zeker (!) niet in het buitenland....vandaag heb ik scooter gereden. weleens waar achterop wnat ik durf echt niet te rijden (en zeker niet hier!) Maar ik had alle vetrouwen in mijn chaffeur Mardy aka Hansie aka singer aka Martijn v/d Made! Kiki achterop bij Pim en Kees...haha die ging achterop bij Gijs. Hilaris!Maar het is allemala goed gegaan en et was vooral heel leuk. we hebben wat getourd en zo zie je toch echt veel meer van het eilnad. we zijn naar een hele mooie tempel Tanah Lot geweest die in het water ligt (hoewel het nu eb was)Erg mooi. verder zijn we erg verwend geworden door bangkok want dara is allees een stuk goedkoper (ik vind mijn colaatje voor 1,60 heeeel duur nu) en we hadden daar zo'n mooi hotel!!Maar ja...
Gisteren dus geland in bai en een beetje op het strand gelegen en heel lekker uit eten geweest en omdat ik heel veel pijn had in mijn buik was ik blij dat het ene belgisch eettantje was (hoewel die pijn niet van het eten kwam want had vreselijke steken in mijn zij dacht echt even dat ik een blinde darm ontstekking had of zo maar vandaag gaat het stukken beter!!) Dan het eten waren we bijna alemaal dood op en gingen naar het hotel en wachtte daar Gijs op die vanuit Singapore aankwam. Martijn en Pim zijn naar ene giga discotheek geweest waar alles 10 cent kosten! Maar ik ben blij dat ik een avondje (mijn 1e wel te verstaan) voor twaalven in bed lag!! Vanvaond is het girlsnight want kiki en ik zijn met z'n 2tjes gaan eten en nu ff computeren en dan weer op tijd naar bed. De mannen zijn met een teamgenoot en zijn vriendin uit. deze computer is erg traag dus foto's komen later. Fijne zaterdag nog en tot gauw kusja brassa Ruby
31 Juli 2011 - 05:36
Oom Nico En Tante Si:
Wat leuk, dat je ons weer op de hoogte houdt. Het is daar wel genieten. Voor een Carrefour (zag ik op één van de foto's) hoef je niet zo ver, hebben wij in Angles ook in de buurt.
Groeten aan Kees en geniet verder!