Eerste 2 dagen van onze vakantie in Azie - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Ruby Morree - WaarBenJij.nu Eerste 2 dagen van onze vakantie in Azie - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Ruby Morree - WaarBenJij.nu

Eerste 2 dagen van onze vakantie in Azie

Blijf op de hoogte en volg Ruby

25 Juli 2011 | Singapore, Singapore

Zo, mijn tweede ochtend hier in Singapore. Vanacht iets minder oed geslapen dan gisteren. Toch best onrustig op zo'n slaapzaal met 21 mensen waarvan 19 mannen (maar degene die het hardst snurkt is Bennie..by far out!)
Gisteren door Singapore gelopen met gidsen Pim en Gijs. Alleen door de lekkere warmte en de vele spleetogen weet ik dat ik in Azie ben voor de rest is het net alsof ik ergens in Europa loop. Alleen dan zijn de straten veel netter en nergens zwervers (want da mag nie...er mag hier zowiezo nie zoveel :) ).
Als ontbijt hebben we gisteren dim sum op (ja ja ik ook) was erg lekker alleen vond ik het wat zwaar voor een ontbijtje al die garnalen,kip en noodels, ergens op de hoek hier in China Town want voor het ontbijt hier in het hostel waren we te laat. We doen hier zowiezo veel wat we ook in Breda doen...eten en drinken!
De vlucht hier hee was ook ovrigens ook prima. Op korte vlucht naar FRankfurt zaten we met z'n 5 en bij elkaar maar voor de echte lange vlucht helaas niet. Kees zat in eerste instantie alleen maar Pim wilde wel ruilen met hem zodat Keesje naast mij kon zitten ( maakte mij niet uit maar ik was zo misselijk tijdens de eerste korte vlucht geworden dat ik denk dat Pim het iets of wat riskant vond om naast mij te gaan zitten..) UIteindelijk wilde er een jongen wel met Pim ruilen dus zat hij gezellig naast Bennie en Martijn. Toen bleek dta zijn geluid het niet deed en krijg hij 100 euro om iets van de kar uit te zoeken (hij heeft een mooi horloge gekozen...luckly bastard) Toen we hier aankwamen was het hier 4 uur en waren rond half 6 in het Hostel. Gauw douche omkleden en uiteten met Gijs,Pim en Saskia. Daarna ondanks de moeheid toch uit op het dak van een of ander hoog gebouw hier.(eerste moesten we nog langs het hostel want de mannen hadden korte broeken aan en dan mag je niet naar binnen) Heel gaaf uitzicht maar ze hadden een dunne glazen wand en een dun rigeltje...dus ik bleef veilig in het midden staan. Toen rond twee uur naar huis (ik werd nog geragen door de 4 heren want met mijn pumps aan en moeheid vertikte ik naar huis te lopen en de mannen vertikte het ene taxi te nemen...het is wat om het enige meisje zijn...vanavond zie ik KIKI weer jeuh!! en Sas is er ook af en toe bij dus dat is fijn :) )
Het is hier nu 10:55 en ik ben nog niet zo lang wakker dus sorry voor het onsamen hangend verhaal :) nu douche, inpakken,uitchecken naar het app van Saskia en Pim (en hopelijk nog even zwemmen) en dna richting Bangkok! Liefs Ruby

• 25 Juli 2011 - 05:18

Pa:

zo schat dat is dan in sneltreinvaart Singapore. nu de rest nog even!
    veel plezier allen
    brassa's pa

• 25 Juli 2011 - 07:43

Sexypoppetje:

Lieverd, wat een heerlijk ´ruby´verhaal hihi. Fijn dat je kiki snel ziet! En even snel door bangkok en dan lekker chillen en uitrusten op bali, wordt genieten weet ik zeker! Leuk dat je straks weet waar ik heen ga! Heeeel veel plezier nog! Geef Kiki maar een x van mij en succes met de mannen;) Gister een hele mooie dag gehad op de bruiloft van ben en eke met hier en daar een traantje hihi,kletsen bij op de bradderie maar nu nog even lang genieten jij!
    Brassa!

• 25 Juli 2011 - 08:06

Glenn Jr Weisz:

Rubster,

Heerlijk om te lezen dat je in ZO-Azie aan het vertoefen bent! Ik heb er indertijd 7 maanden lang vol verwondering rondgedwaald zoals het een echte reiziger betaamt....hehehe...

Geniet ervan, observeer & absorbeer!

Brasa
    G

• 25 Juli 2011 - 09:24

Noeni:

lief zusje, wat klinkt het al heerlijk, vooral die lucht in jullie hostel:-)
    geniet
    dikke kus van mij en een grote knuffel van je neefje

• 25 Juli 2011 - 17:10

Mama:

Lieverdje,fijn dat je het naar je zin hebt,fijn dat je Kiki weer ziet ,jullie zijn weer bijna compleet met jullie reisgroepje,gezellig! veel plezier met z'n allen en voorzichtig. [overgens, kennen wij geen spleetogen.]

• 25 Juli 2011 - 17:15

Mama:

Mijn reactie is te snel verstuurd,wil je nog een dikke knuffel sturen,

Brassa Mama.

• 26 Juli 2011 - 13:04

Ruby De Morree:

sorry ..was grapje van die sleeptogen mam en pap, hele vriendleijk volk! NU in Bangkok geen idee hoe mijn waraben jij.nu nu werkt even uitvogelen......brassa

• 26 Juli 2011 - 13:17

Ruby De Morree:

Ik snap er niks van.. enfin, ondertussen is het nu acht uur 's avonds..mijn tweede avond in Bangkok. Gisteren eerst nog heelrijk gezwommen bij Pim en saskia (beetje jammer dat net die dag de zon niet schen terwijl we toen we de stad ana het bezichteigen waren de zon op ons huidje brandden) Daarna met 2 taxi naar het vliegveld waar kee sen ik verkeerd werden afgezte dus even de rest kwijt waren (gelukkig bleef kees net zo kalm als in Eindhoven ;) ) Maar na ene vlucht van 2 1/2 uur veilig geland in Bangkok en nog geen kwartier later kon ik Kiki eindelijk weer zien!! Samen met haar Engelse metgezel Claire zijn we opzoek gegeaan naar een taxi voor 7 pers (wat niet mogelijk is maar volgens een chaffeeur die geen engels sprak wel..) uiteindleijk 2 taxi's de meiden bijelkaar. Toen werden bij de drukste straat afgezet Khao san road en daar wachten op de jongens...dat duurde vrij ;ang dus wrden we ene beetje zenuwachtig maar ze waren aan de andere kant afgezte dus uiteidnelijk elkaar wel gevonden. Daarna douche en uit! Was erg leuk!! En toen na een paar uur dansen,lopen en drinken...een voetmassage voor 2 euro ohhhhhhhh lekkerrrrrrrrrrrr!! Ik wou het liefst die vrouw mee nbaar huis nemen,wat was zij een held!
    Vandaag gefiets, hilarisch 5 uur lang fietsen.kijken,de stad en het platteland bewonderen en heel veeeeel lachen met een hele leuke gids! Zij komt zo naar ons hotel en dan gana we stappen met haar. Net gezwommen in de stroomende regen (gelukkig wa shet droog tijdens onze fiets/boot reis).. We gaan nu bier drinken hoor ik de heren melden dus stop nu. ben zo blij dat kiki er is!! Gezlelig en nu ben ik niet meer de enige chick (ik vind veel leuk maar om nu elk half uur in details te horen te krijgen hoe ieders stoelgang is...) Tot gauw kus brassa"s
    ps klan gene foot's uploaden papa en mama misschien kunnen jullie met Noeni kijken via facebook??? Kusje

• 29 Juli 2011 - 17:20

Saskia:

He lieve Roebel,

Leuk om al je ervaringen te lezen, en vooral dat 'Europese gevoel' dat je hebt?! Ik dacht dat er echt een enorm cultuurverschil zou zijn (dit is gebaseerd op mijn ervaring bij Bouvigne, dus misschien niet heel betrouwbaar ;-) Groetjes daar en heel veel fun!

Liefs Sas