just a thought
Blijf op de hoogte en volg Ruby
15 November 2006 | Suriname, Paramaribo
Ik fiets elke dag 45 minuten naar mijn stage heen en 45 minuten terug (dan is het al schemerig en het laatste stuk donker) en elke dag zit ik wel in een taxi, de aantal verkeers doden is hier zeer hoog en het anatal verkeersongelukken is niet bij te houden ik zit hier voor elf maanden dus de kans dat IK betrokken raak bij een verkeersongeluk is heel GROOT lijkt mij..
It was just a thought
It was just a thought
14 November 2006 - 23:32
SergIO):
Laatst ben ik hier aangehouden voor het fietsen zonder licht - :( lamp was gejat en ik heb nog geen nieuwe, maar ik baalde er meer van dat ik al minstens 3x bijna een aanrijding heb gehad door dat ik slecht zichtbaar ben in het donker. Een collega - diezelfde van die peper - heeft zo'n reflecterend hesje voor me gekocht en dat scheelt een boel.
Ik weet niet of het gemakkelijk is om aan zoiets te komen in P'bo, maar Rub, maak je niet al te druk en kijk of je niet een veiligere route kunt vinden of met iemand kunt carpoolen - die paar extra pondjes moet je er dan maar dansend afhalen. ;) -
15 November 2006 - 01:08
Dries:
Altijd nog beter dan als ik rij
15 November 2006 - 07:26
Bonne: