.. - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ruby Morree - WaarBenJij.nu .. - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ruby Morree - WaarBenJij.nu

Blijf op de hoogte en volg Ruby

30 November 2006 | Suriname, Paramaribo

Ik zat te twijfelen of ik dit op de site moest zetten maar ik denk dat het wel moet ..
Het is uit tussen Jarik en mij. Niet omdat we niet meer van elkaar houden maar omdat deze situatie, de afstand te moeilijk is voor Jarik. Ik respecteer zijn keuze en hoop dat het vanaf nu beter met hem zal gaan!
Ik heb even niet zo'n zin om hele verhalen te schrijven nu op mijn site. Als ik de dingen wat meer op een rijtje heb zal ik weer een bericht achter laten ok?

ps mijn muur is nog erg leeg als jullie nog leuke foto's hebben zouden jullie die dan willen mailen, kan ik ze uitprinten en op hangen bedankt

• 30 November 2006 - 15:42

Freddy:

Kreken erop dat je een goeie fassi zult vinden om er mee om te gaan. Zonder voldoende flex had je nu ook niet in Su gezeten, toch?
    Sterkte, dus!

• 30 November 2006 - 16:00

Oom Nico:

Sterkte, want dit is een vervelend bericht. Probeer in ieder geval maar lekker veel afleiding te vinden.
    Groeten en Zoen,
    Tante Sineke en Oom Nico

• 01 December 2006 - 10:01

Tante Lousje:

Lief Rubje, Wat ontzettend vervelend voor jullie. Hopelijk heb je veel mensen om je heen die je kunnen helpen. Ff snel, want ik heb het best druk, maar ik denk aan je. Liefs, je tantetje

• 01 December 2006 - 11:42

SergIO):

Ruby, het is vervelend, maar vergeet niet dat er altijd nog chocola en harde muziek bestaan :P zie verder je e-mail.

• 02 December 2006 - 00:39

Denise:

Lieve rubje,
    Meisje.. Tja.. wat moet ik zeggen. Ik zou je zo graag ff willen knuffelen. Dat zegt zo veel meer. Maar waarschijnlijk zitten die twee knuffelberen al naastje. Zeg maar tegen Leen en El dat ze je namens alle vriendinnetjes uit t koude kikkerlandje dikke knuffels moeten geven. Vooral namens déze brabantse troetelbeer! Lieverd, ik denk aan je.
    Veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd. Maar ik weet zeker dat het goed gaat komen. Zo ken ik je, als een; Sterke, zorgzame, lieve dame..
    Kus kus kus kus!!!
    Liefs Denise...

• 05 December 2006 - 14:12

Erik En Anita:

Lieve Ruby
    Extra knuffel voor jou. Gelukkig komen je twee neven snel dus dat is weer wat afleiding. liefs van ons allemaal