na een lange tijd
Blijf op de hoogte en volg Ruby
12 Mei 2007 | Suriname, Paramaribo
he he ik kna eventjes op internet. Er is namelijk iets met een glasvezelblablabla kabel aan de hand bij TeleSur dus heel het internet verkeer ligt plat. Tevens het bellen of gebeld worden door het buitenland gaat moeizaam.. Heel irritant dan merk je weer dat je in een onderontwikkeld land bent. Maar ach over twee weken zal het veholpen zijn dus hebben we maar drie weken last duss...
Inmiddels zijn mijn ouders helaas al weer terug naar Nl. Ik mis ze behoorlijk. En alsof dat nog niet genoeg was is mijn maatje, goede vriendin, stok achter de deur wat studie en sporten betreft ook naar NL vertrokken.. Lieve Eef ik mis je meid maar zie gelukkig weer over drie maanden. En dan is mn andere mattie Tjerk ook weer terug naar het hollandse gegaan en dta allemaal in anderhalve week tijd, echt een top week heb ik dus achter de rug. Mara ach zo is het leven. Straks moet ik afscheid nemen van mijn geliefd land Su.. Dat zal me nog veel zwaarder vallen vrees ik. Maar hopelijk is het afscheid niet voor lang.
Ondertussen zijn mijn haren gevlochten en als ik eerlijk mag zijn staat het me niet verkeerd. Tis ook al de derde keer dat mn haren met nephaar gevlochten gezijn maar deze keer is het echt heel netjes gedaan en zie ik er niet als al die andere bakra's stagiaires uit hihihi Vandaag nog sprak een oude dame me aan in de bus en zei dat ik sprekend op haar kleindochter leek die in NL woont. Zij is ook moksi zei ze. ha, zie je wel men ziet wel dat ik niet volbloed bakra ben, yes! hahaha
Donderdag hebben Leen en ik een nachtje in het guesthouse Zus&Zo (van Bryan) door gebracht. Was nog mijn kado voor haar verjaardag. Een dagje met warm water baden en slapen op Goede matrassen en met airco!! Ik heb heerlijk geslapen maar was bang dat we zouden door slapen tot twee uur 's middags dus had ik de wekker gezet. Maar was een heerlijke nacht. Die ochtend begon het overigens met regenen en het stopte pas op het einde van de middag. Waardoor heel P'bo weer op z'n gat lag. Uren deed je er over om van A naar B te komen. Vuilniszakken dreven door de straten, riolen begaven het.. Haha mmoest er wel om lachen, maar ja het duurde uiteindleijk ook maar een dagje, als dit een week zo zou zijn zou het lachen me snel ontgaan denk ik..
Ik maak het dus nog steeds goed hier, heb vandaag gesport (ja ja goed he Eef??)en daarna nog lekker gezont! Ben trouwens om acht uur opgestaan ook al zo geod van mezelf :) Straks ga ik naar stage daar hebben ze ene feest georganiseerd voor moederdag en ik moest tot Bam blijven.. tot het einde dus. U hoort zo snel mogelijk weer van mij als internet het weer doet(over twee weken..) of als ik weer bij een draadloos internet kan (wat ik nu dus even heb vandaar dat ik toch eventjes online kan komen ,yu sabi ?)
Lieve mensen bednakt voor alle tijdschriften,kaarten,paashaas(thx rik) en groeten die ik via mn ouders ontavngen heb! Tijdschriften geef ik overigens na gelezen te hebben aan mn stage waar ze met veel plezier verslonden worden
houdoe en bedankt brassa ruby
houdoe en bedankt brassa ruby
12 Mei 2007 - 20:23
Bonne:
Hé Wijf; altijd goed om van je te lezen. Ben nogsteeds met regelmaat jaloers op je, vind t ook stoer dat je t zo doet allemaal. Dat moest ik ff kwijt weer!!!
Dikke zoenen van Bonne. -
13 Mei 2007 - 08:47
Oom Nico:
Hier vandaag ook moederdag. Ik heb tante Sineke alhoewel zij mijn moeder niet is, getracteerd op een nieuwe keukenwekker voor in Frankrijk, één met een kip er op. Hij doet het niet echt goed, maar is wel leuk. Straks borreltje even bij Tante Nienke Q. die is jarig vandaag. Verder alles goed hier. Wij hebben genoten van een week in Frankrijk met de drie oudste meiden, vrijdag 27-4 door Klaas en Mien gebracht, die zelf maandag 30-4 weer terug zijn gengaan. Wij zelf waren er al vanaf 11 april, om een nieuw plafond in de keuken te maken. De meiden hebben wij weer mee teruggenomen op zaterdag 5 mei. Het was een groot feest die week. 30 Mei gaan we weer, dit maal met Tante Nienke. Tante Cea en Oom Marius komen ook, om de 70ste verjaardag van Tante Cea te vieren bij ons op 6 juni. Zij gaan daarna naar Paijs om met de kinderen een weekend Parijs te genieten. Groeten aan Oma,
zoen Tante Sineke en Oom Nico -
16 Mei 2007 - 09:03
Nonkel Jean:
Weer een leuk bericht meid! De kans zit er dus in dat je door alle malheur met Internet dit bericht pas over 2 weken kunt lezen begrijp ik, maakt niet uit. Je kunt het geloven of niet, maar ook in B'dorp is het moederdag geweest, 'k heb niets hoeven geven, lekker makkelijk! Verder alles goed hier. Wij hebben bijna nooit regen gelukkig.........:-) Groeten, kussen en wat nog meer van de hele familie!