laatste supervisie
Blijf op de hoogte en volg Ruby
19 Juli 2007 | Suriname, Paramaribo
Vanochtend mezelf getrakteerd op een ontbijtje bij Zus&Zo daarna nog flink gezont bij Tor en ik heb ook nog eens goed gewerkt aan mijn verslagen! Goede dag vandaag ben ook erg moe nu, wou graag nog uit; mn een na laatste Millenium ladies night maar helaas deze ouwe haakt af en gaat zo lekker slapen. (oh oh wat worden we toch verstandig)
Vandaag had ik mijn laatste supervisie (alles is zo'n beetje mij laatste.. :( )
Ik had appeltaart (lekker hollandse glorie) meegenomen en bedank kaartje gegeven
(Eef hij ligt naast jouw kaartje :) )
We hebben mijn beoordeling besporken, ik heb een acht, jeuh! Daar waren we al snel klaar mee maar gelukkig hadden we nog genoeg tories te bespreken dus heb er weer een dik ander half uur gezeten. Ze vertelde me een mooi verhaal van een man die bij haar werkt die haar voor vrije dagen(30 vrije dagen wel te verstaan, was een bosneger dus hoort blijkbaar bij hun traditie) vroeg omdat er iemand was overleden ze vertelde hem dat ie twee dagen vrij kreeg als het zijn eigen ouders betrof, nee dat was niet het geval.. het was de moeder van z'n buitenvrouw.. dusss..
De mensen krijgen die bij het bedrijf werken ,waar mn supervisor werkt,gratis verzekring voor tandarts en zo en zo ook de vrouw/vriendin die de man inschrijft. En dan komen ze na een jaar of wat aan mijn supervisor vragen of nu niet die andere vrouw ingeschreven mag worden want die andere vrouw heeft nu genoeg van de voordelen van zijn werk mogen genieten en nu mag die andere wel een break... Ik lig elke keer dubbel van dit soort verhalen.
Maar goed dit was dus helaas mijn laatste bijeenkomst ze komt nog wel op mijn afscheidfeestje op Sanatan Dharm. Die is vrijdag, daarvoor ga ik nog met mijn mentor groepje zwemmen bij Colakreek en dan maandag en dinsdag met de moeders(verdeeld in groepen want kunnen natuurlijk niet allemaal tegelijk mee wnat dan is er niemand die op de kids let)bowlen. Ben benieuwd, maar lijkt me wel leuk met de dametjes. Zal ze zeker tegen vallen dat ze geen sopi sopi gaan drinken ;)
A boeng mn bedje roept (zoals mn moeder vroeger altijd tegen ons zei, zodat we aan de trap gingen luisteren en mn moeder zachtjes naast me RUBY zei en dan keek ik vol verwondering dat mn bedje me echt riep en dus braaf naar bed ging..arme kinderlijke onschuldigheid naiefe ikke hahaha)
sribi switi (sorry jac zal me straks weer op de nederlandse taal orienteren maar voor nu nog lekker sranan tongo)
Vandaag had ik mijn laatste supervisie (alles is zo'n beetje mij laatste.. :( )
(Eef hij ligt naast jouw kaartje :) )
19 Juli 2007 - 08:09
Freddy (d'ouwe):
Lief nichtje van me (laat me dan toch maar eens als een opa klinken...) gefeliciteerd met je prachtige score: een ACHT!!
Zal me niet verbazen als je straks in NL heftig moet wennen aan andere activiteiten, ander ritme, andere mentaliteit hier en daar... maar dat zien we dan wel, toch??
Geniet nog ff van elk uurtje daar, inclusief wat slaap van tijd tot tijd, en bewaar je aantekeningen goed, want voor je het weet komen er zoveel nieuwe belevenissen overheen.
Groeten aan al mn oude en nieuwe kennissen, vrienden en familie in je omgeving en tot heel gauw!
Bigi brasa,
FS te A.
19 Juli 2007 - 08:33
SergIO):
Als je NU naar NL komt, dan hoef je qua weer niet te acclimatiseren. Mijn vakantie is voor bij en dus zit ik in de volle zon... op kantoor... baal baal baal ;)
Verstandig dat je op tijd naar bed gaat op woensdagavond, anders word je alleen maar moe van al dat gefeest :D
Oja, dat Parbo hebben ze in Amsterdam gewoon ook bij de AH, volgens mij hoor - dus je hoeft geen krat mee te nemen ;)
20 Juli 2007 - 19:47
Anneke:
heeeej meiske!!!
hoe is t nou?! druk afscheid aan het nemen van het heerlijke suriname?!
Ik zit hier alweer saai op mn werk in Nederland... met schreeuwende/scheldende/spugende en slaande kinderen... heel wat anders dan de schatjes in paramaribo!
ik heb de rok inmiddels gevonden, had m toch stiekem mee naar huis genomen blijkbaar maar als je hem alsnog wilt hebben, dan kom m maar halen :)
jaaahaaaa, kunde laaache ;)
doe de groetjes en een bigi brassa aan leentje van me en in Nederland gaan we snel meeten!!!
kussss, anneke