Zo, raak steeds meer gewend - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ruby Morree - WaarBenJij.nu Zo, raak steeds meer gewend - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ruby Morree - WaarBenJij.nu

Zo, raak steeds meer gewend

Blijf op de hoogte en volg Ruby

19 September 2006 | Suriname, Paramaribo

Ik heb vandaag voor het eerst uitgeslapen en wel tot 9 uur 's ochtens!! Daarvoor was het elke ochtend 6 uur dus ik boek vooruitgang! Gisteren zijn we 5 uur lang wezen wandelen door Paramaribo. Ik heb El en Leentje laten zien waar ik heb gewoond en zo , was erg fijn om weer terug te zijn in mijn oude buurtje. We zijn ook langs oma geweest maar die was al 72 uur wakker en zag er niet uit dus wou ze El en Leen nog niet zien. Dus hebben wij op het terras een grote watermeloen gegeten en zijn toen weer verder gaan wandelen.
S avonds zijn we uiteten geweest in het centrum en dat was erg gezellig. We zijn nog wel erg moe elke dag. Ik denk dat alle moeheid en stress vanuit NL er nu uit komt. Dus we gaan voorlopig nog niet uit maar dat komt nog wel. We zitten hier ten slotte nog tien maanden dus komt goed..
Morgen afspraak bij het stage bureau ik ben alleen de naam vergeten van mijn stage plek maar ik hoop dat zij die nog hebben want ik heb het wel ooit naar ze gemailt dus.. Lekker handig van mij maar goed dat is op z'n Surinaams (hoop ik.. hahah)
Ik ben nog erg moe dus ga zo were lekekr naar huis en beetje op bed liggen. Tot het volgende berichtje kus ruby

• 19 September 2006 - 16:38

PPHHS:

Lieve Ruby,
    Nou nou zeg, al die verhalen vannuit daar klinken super indrukwekkend en ik denk dat het dat ook wel is!!! Hoe bevalt het je daar??? Hier gaat alles nog gewoon zijn gangetje, niet heel veel bijzonders...nou ja wel op schoolreisje naar Drievliet geweest en zo nog een paar dingetjes maar ja, verder gewoon normaal, hockeyen, voetballen, school, werk etc.... Nou ik hou het nu kort en ik hoop dat we veel gaan mailen enzo... Dikke zoenen en tot op de mail!!! Veel plezier en liefs van ons allemaal! Pol, Hans, Pien, Hidde en Soet! woef woef!

• 22 September 2006 - 12:23

Marielle:

Lieve Ruby,
    wat leuk om dit bericht te lezen!! Je hebt het daar vast heerlijk en gaat het vast nog heerlijker krijgen!! Je moeder stond net aan de deur om een sjaaltje dat van jou is geweest aan de meiden te geven. een heel lief oilily sjaaltje, denken we steeds aan jou! Hier gebeurd niet veel spannends, alles gaat z'n gangetje, school hockey, tennis en lekker buiten spelen want het weer is nog steeds heerlijk! Geniet ervan en maak er wat van en we blijven je volgen!
    Liefs de colootjes.

• 25 September 2006 - 17:48

Saar:

heey ruby,
    hoe is het? Hier is alles goed!(het is alleen te warm om je sjaaltje om te doen)
    groetjes saar