derde berichtje - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ruby Morree - WaarBenJij.nu derde berichtje - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ruby Morree - WaarBenJij.nu

derde berichtje

Blijf op de hoogte en volg Ruby

25 September 2006 | Suriname, Paramaribo

Hee lieve familie en vrienden,

hoe is het daar??
Hier alles prima. Het is behoorlijk warm (zelfs de surinaamers vinden het te warm, kun je nagaan..)

Van de week zijn we naar colakreek geweest heerlijk. Zoveel goede herinneringen komen boven geweldig. Was wel lachen want we hadden geen vervoer dus toen hebben we met een taxichafeeur een deal gemaakt: hij bracht ons voor 90 SRD en dan bleef ie heel de dag wachten om ons weer mee terug te nemen. We betaalden zn entree (7,5 SRD) en wat eten en drinken en hij zat heel de dag op een boomstronk hahaha. Na de derde keer dat ik erop had aangedrongen dat ie wel op een laken mocht zitten deed ie dat. Was een prima dagje. We probeerden dit weekend uit te gaan maar telkens als we even wilde tukken, sliepen we zo vast dat we de volgende ochtend pas wakker werden. Twee avonden meer dan twaalf uur slapen (zonder avond eten want dat zouden we na een urtje slapen wel doen) dan waren we wel heel erg moe he?!!

Vandaag hebben we spulletjes gekocht om onze kamer op te leuken en spiegels gekocht want we hadden geen grote spiegels waar we ons helemaal in konden zien en tja zonder dat kunnen we toch niet hoor! Amara is bij ons langs geweest (Amara is een surinaams vriendinnetje van mij, super leuke meid) en dat was gezellig. Verder hebben we elke avond al een film gekeken dus mijn grote voorraad dvd's gaat hard maar goed we hebben nu nog alle tijd dus nu kan het nog. We hopen morgen een fiets te kopen, dat zal ook een hoop schelen. Kunnen we meer gaan ondernemen. Nu nog een goed bed (en een wasmachine!! ik haat op de hand wassen al dat zeep !! Ik kan niet goed uitspoelen of heb althans het geduld er niet voor dus draag alleen maar kleren die stijf staan van het zeep, super!! NOT!) of een goed matras en dan is alles perfect!

Tot snel kus ruby

ps ohja 1 SRD moet je delen door 3 en dan heb je de euro... dus 90 srd is 30 euro gedeeld door drie personen is een tientje voor een taxi die twee uur voor je rijdt en een hele dag op je wacht en je weer naar huis brengt! hahaha

• 25 September 2006 - 20:57

Jarik:

doe mij zo'n taxichauffeur... hier in amsterdam word je voor dat geld van het leidse plein naar huis gebracht.. +/- 7 min rijden!

• 26 September 2006 - 21:10

Marianne:

hey ruby,het is echt super leuk om het zo allemaal te volgen (erg goed idee van me zelf)Ben nu zelf aan het kijken voor een ticket, maar wil nog niet erg lukken, allemaal erg duur, baal er zo van zou ook lekker, net als jij in het zonnetje willen zitten. Maar ja we zien wel. Meis blijf je lekker volgen, een voordeel als ik nu niet op vakantie ga heb ik over een tijdje vast wel genoeg geld om misschien naar suriname te vliegen. Love you dikke kus mar

• 27 September 2006 - 08:08

Francine:

Klinkt als een super de luxe vakantie Rub!! Geniet er lekker van. Als ik het adres dat je opgaf op een kaart schrijf komt die dan aan???? Dikke kus ook van je nichten!!

• 27 September 2006 - 10:15

Aline:

Hi Ruby!!! Wat leuk je eigen site! Super om al je belevenissen te volgen! Veel plezier en maandag dus succes met je stage! Ben benieuwd!
    Liefs Aline

• 27 September 2006 - 14:01

Marjon:

Geniet van al het geen je tegen komt. Bedankt voor je kaart. En het lijkt me spannend het begin van de stage. Veel succes! Liefs Marjon Paul en Lenty