Weer naar Danta Bai
Blijf op de hoogte en volg Ruby
20 Februari 2007 | Suriname, Paramaribo
Goeie morge deze morge,
ik ben gisteren terug gekomen van een weekendje Danta Bai (ja ben er weer geweest). Dit keer werd het officieel geopend. Met een kerkdienst ,die ik braaf heb bijgewoont in mijn pangi (omslag doek die de saracamaanse vrouwen dragen). Er waren ook ontsettend veel mensen, surinaamsers en toeristen. Helaas ook een stel zeikerds maar ja die heb je er altijd bij zitten he. Ik vertel later uitgebreider over alles want mijn tijd is bijna om. Maar dan weten jullie dat ik weer veilig thuis ben. Oh en ik heb in de jungel samen met meneer Jansen (vader van Eva) carnavalkrakers gezongen dus ik ben jullie lekker brabo's van me niet vergeten. Ik vind het erg dat ik het mooiste feest van het jaar heb moeten missen maar dit weekend had ik ook niet willen missen dus volgend jaar de schade maar flink inhalen (samen met jou kiek ,hoest in nieuw zeeland en met je vader erbij, aan het genieten??) Oh en Louise sexy poppetje van me, ik mis je hier wel kom je niet nog even twee weekjes langs??:)
Kwam onderweg nog oom Jaap en Dennis tegen erg grappig. We hadden namelijk op de heenreis bus pech (uiteraard, als dat niet gebeurd is de trip niet compleet voor mij) en toen kwamen zij voorbij rijden,zijn ze gestopt en hebben ze geholpen de bus te maken. Kon ik nog even knuffelen met Devinio (zoontje van Dennis).Mag sowieso niet klagen want heb al mijn moedergevoelens lekker op de kinderen daar kunnen storten, heerlijk! Helaas heb ik geen foto's want mijn fototoestel is gestorven (pap,mam anybody hint hint :))Maar ik ga nu echt, ga kleren wassen als een dolle (alles is rood)
brassa bossie
brassa bossie
20 Februari 2007 - 15:14
SergIO):
Rubje, hoezo mooiste feest moeten missen :o? Heb je geen Chunji gevierd met je Chinese buren? Dan moet je zeker een bundeltje wierook gaan branden :) ter voorspoed in het jaar van het gouden varken. Wellicht levert het een nieuwe camera op? ;) -
21 Februari 2007 - 13:43
Bart:
Hey Roebeltje,
de schade moet je echt inhalen volgend jaar want het was weer een gezellie feestje in het Zuiden van het land,maar zonder jouw mist carnaval toch net dat ene...
xxx -
24 Februari 2007 - 11:29
Louise:
Sexy!!
Zou graag even twee weken langs willen komen. Het is hier dramatisch het weer, de somberheid. Maar de mannen zijn wel weer lekker, haha!
Heb je lekker geslapen vannacht Ruby?? Want ja, je ging niet uit he hoorde ik van Leen:P!
Spreek je snel
LIefs en kus